Steak Au Poivre

Steak Au Poivre
Stek Au poivre może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $3.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 28g białka, oraz 24g tłuszczu. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz stek au poivre paste, wołowinę demi-glace, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Steak Au Poivre: Stek Pieprzowy Z Sosem Brandy, Steak au poivre, oraz Steak Au Poivre.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maddalena Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćŚredni
Gotowe W51 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn