Stary Chleb Czosnkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj chleba czosnkowego w starej szkole. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 283 kalorie, 13g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, płaskie liście pietruszki, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pieczona fasolka szparagowa z pancettą, czerwoną cebulą i czosnkiem ze szkoły gotowania Stir, Pełnoziarnisty chleb bananowy z kawałkami czekolady-idealny na szkolne obiady, oraz Mini Taco Pizza Bites i powrót do szkoły wizyta w Staples powrót do centrum szkoły dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Masło i olej rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i pietruszkę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż masło całkowicie się rozpuści.
Chleb pokroić na pół wzdłuż, a następnie umieścić na blasze do pieczenia i szczotki wycięte boki z mieszaniny masła.
Pokroić w poprzek 1 " grubości, bez cięcia do końca; doprawić solą i top z parmezanem.
Piec na złoty kolor, 10-15 minut.