Wegetariańskie ciasto pasterskie I jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, grzyby, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Wegetariańskie ciasto pasterskie II, oraz Wegetariańskie ciasto pasterskie.
Instrukcje
1
Delikatnie gotować ziemniaki w dużym garnku z wodą przez 20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedzić i wrócić do garnka. Ziemniaki rozgnieść z 2 łyżkami masła lub margaryny, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 szklanki mleka, aż będzie dość gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
W rondlu, doprowadzić 1 1/2 szklanki wody z 1/2 łyżeczki soli do wrzenia. Wymieszaj kashę. Zmniejsz ciepło i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasha
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj 1 1/2 szklanki więcej wody i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Dodać bulgur, przykryć i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
6
Odstawić na 10 minut.
7
W dużym rondlu roztopić pozostałe 2 łyżki masła lub margaryny na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Dodaj cebulę, czosnek, i marchew; saute aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Dodać grzyby; gotować i mieszać przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
10
Mąkę posypać warzywami; mieszać stale przez 2 minuty lub aż mąka zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
11
Wlać pozostałe 1 1/2 szklanki mleka na warzywa i zwiększyć ciepło do wysokiej. Mieszaj trzepaczką, aż sos będzie gładki. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać kukurydzę, 1/4 łyżeczki soli i czarny pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego