Staromodne ciasto z dżemem mamy Edny

Staromodne ciasto z dżemem mamy Edny
Staromodne ciasto z dżemem mamy Edny wymaga ok. 56 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 694 kalorie. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, maślankę, moczenie glazury i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Edna ' S Ho Ho Cake, Kapusta Eskalopowana Edna Mae, oraz Naleśniki z kwaśną śmietaną Edny Mae dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Line 4 (9-calowe) okrągłe patelnie z papierem woskowym; patelnie z natryskiem do gotowania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać dżem, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
4
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami; dodać do mieszanki masła na przemian z maślanką, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z orzechami pekan i rodzynkami. Łyżka ciasto równomiernie do przygotowanych patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Piec w temperaturze 350 przez 25 do 28 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Przygotuj glazurę wykończeniową. Podczas gdy glazura wykończeniowa stygnie, przygotuj glazurę Moczącą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Umieścić 1 warstwę ciasta, do góry nogami, na talerzu ciasta. Nakłuć warstwę małym nożem do parkowania, wykonując otwory w odległości około 1/4 cala. Łyżka skąpe 1/2 szklanki moczenia glazury, około 2 łyżki na raz, w środku warstwy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
9
Rozłóż glazurę na ciasto okrężnymi ruchami po każdym dodaniu, za pomocą dużej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
10
Łyżka 1 szklanka glazury wykończeniowej na warstwę ciasta, około 1/4 szklanki na raz, przy użyciu tej samej procedury, co przy nakładaniu glazury Moczącej. (Wykończenie glazury przelewa się na boki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
11
Powtórz procedurę z pozostałymi warstwami ciasta i szkliwami. Łyżka pozostałej glazury wykończeniowej nad wierzchem ciasta, pozwalając spływać po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
12
Niech ciasto stać, aż glazura staje się jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
13
Uwaga: ciasto można przygotować do dwóch dni wcześniej, w razie potrzeby.
14
Wskazówka: jeśli chcesz mieć czystą płytkę ciasta, przed nałożeniem szkliwa wsuń paski papieru woskowego (o szerokości około 3 cali) między krawędź pierwszej warstwy ciasta a płytkę ciasta. Pozostawić glazury, aby stały się twarde, ale nie twarde, przed usunięciem pasków. Nie przeszkadzały nam jednak kroplówki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W56 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn