Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Staromodne ciasteczka z melasą. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 95 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 72. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz melasę, sodę oczyszczoną, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Old Fashioned Apple Melasses Cookies, Old Fashioned Melasa Marszczy, oraz Piernik staroświecki z melasą bita śmietana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, wymieszać 1 1/2 szklanki cukru granulowanego, skrócenie, melasa i jajka, aż dobrze wymieszane. W małej misce rozpuścić sodę oczyszczoną w wodzie; wymieszać z mieszaniną melasy. Wymieszaj pozostałe składniki ciastek, aż do dobrze wymieszanego. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze Cukierniczym
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
3/4 łyżeczki Melasy
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzej piekarnik do 191°. lekko nasmaruj blachę ciasteczkową. Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
W rondlu 2-ćwiartkowym posypać zimną wodą żelatynę, aby zmiękła; wymieszać 1 szklankę granulowanego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Podgrzać do toczącego się wrzenia; zmniejszyć ciepło. Dusić odkryte 10 minut. W dużej misce, umieścić cukier puder i gorącej mieszaniny żelatyny. Ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 2 minut lub do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodaj wanilię, proszek do pieczenia i sól; beat na dużej prędkości 12 do 15 minut lub aż miękkie szczyty tworzą. Mrożone DNA ciastek z lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1 Rożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(duża Tuba)
10
Odstawić, aż lukier wyschnie, 2 do 3 godzin, przed przechowywaniem.