Staromodna Fasola Po Pieczeniu

Staromodna Fasola Po Pieczeniu
Staromodna fasola po pieczeniu jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz chrupiący boczek, brązowy cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest dobre. Podobne przepisy to Staromodna Fasola Po Pieczeniu, Staromodna Fasola Po Pieczeniu, oraz Staromodna Fasola Po Pieczeniu.

Instrukcje

1
Doprowadzić 10 szklanki wody i fasoli marynaty do wrzenia w dużym garnku; gotować w wrzenia przez 2 protokół. Wymieszać boczek, cebulę, brązowy cukier, melasę i sól do wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Fasola GranatowaFasola Granatowa
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Ostrożnie wlać mieszaninę do powolnej kuchenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Gotować na Wysokiej, od czasu do czasu mieszając, przez 4 godziny.
4
Wymieszać 3 szklanki wody do mieszaniny. Kontynuuj gotowanie, aż fasola będzie miękka, o 2 godziny 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn