Stare Niemieckie Ciasteczka Miodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj starych niemieckich Ciasteczek z miodem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 116 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mielony imbir, ekstrakt z wanilii, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Niemieckie bułeczki z cynamonowym masłem miodowym, Niemieckie Ciasteczka, oraz Niemieckie Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na małym ogniu roztopić razem cukier, skracanie i miód.
Wymieszać jajka, wanilię, sodę oczyszczoną i imbir. Stopniowo dodawać do schłodzonej mieszaniny miodu.
Powoli dodaj 4 szklanki mąki do mieszaniny. Mieszać aż do dobrze wymieszane. Upuść łyżeczki do herbaty na arkusze ciastek w odległości około 2 cali.
Piec w temperaturze 350 stopni F (180 stopni C) do złotego koloru (około 12-15 minut).