Stare Babeczki Karmelowe

Stare Babeczki Karmelowe
Przepis Staromodne babeczki karmelowe mogą zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Ten deser ma 428 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 46 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, papierowe kubki do pieczenia, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczki Staroświeckie, Babeczki Staroświeckie, oraz Babeczki Z Dynią Karmelową Z Lukrem Karmelowo-Cynamonowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Masło i cukier ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
4
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
5
Piec przez 12-15 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Aby przygotować lukier, roztopić masło w 3-qt. ciężki rondel na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodać brązowy cukier; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Wymieszać z odparowanym mlekiem, sodą oczyszczoną i syropem kukurydzianym; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
8
Wyjmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia (około 1 godziny).
9
Przenieść do miski. Stopniowo dodawać cukier puder do mieszaniny karmelu, ubijając na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Zużyć natychmiast. Zrób 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
10
Każdą babeczkę zamrozić staromodnym lukrem karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KarmelKarmel
BabeczkiBabeczki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn