Stado Skorupiaków

Stado Skorupiaków
Shellfish Stock może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 455 kalorii, 16G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka wody, selera, muszli homara i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest świetne. Spróbuj Stado Skorupiaków, Jak zrobić zapasy skorupiaków, oraz Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ułóż muszle w równej warstwie na płytkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
3
Piec w 450 przez 30 minut lub do tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Przenieś pociski do 8-litrowego zasobnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodaj seler, koper włoski, marchew, pasta pomidorowa i cebulę do garnka; dobrze wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Wlać wodę na mieszaninę warzywną; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu 4 godziny, skimming powierzchni od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Wywar przecedzić przez sito do dużej miski; wyrzucić cząstki stałe. Przecedzić ponownie przez sito wyłożone papierowym ręcznikiem. Schłodzić wywar do temperatury pokojowej. Okładka i chill stock. Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do 2 dni lub zamrażać do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia59
Magazyn