Stado Skorupiaków
Shellfish Stock może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 455 kalorii, 16G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka wody, selera, muszli homara i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest świetne. Spróbuj Stado Skorupiaków, Jak zrobić zapasy skorupiaków, oraz Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż muszle w równej warstwie na płytkiej patelni.
Piec w 450 przez 30 minut lub do tosty.
Przenieś pociski do 8-litrowego zasobnika.
Dodaj seler, koper włoski, marchew, pasta pomidorowa i cebulę do garnka; dobrze wymieszać, aby połączyć.
Wlać wodę na mieszaninę warzywną; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu 4 godziny, skimming powierzchni od czasu do czasu.
Wywar przecedzić przez sito do dużej miski; wyrzucić cząstki stałe. Przecedzić ponownie przez sito wyłożone papierowym ręcznikiem. Schłodzić wywar do temperatury pokojowej. Okładka i chill stock. Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do 2 dni lub zamrażać do 3 miesięcy.