Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 331 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Jeśli 1,67 zł za porcję spada twój budżet, zasoby rybne mogą być ogromne jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, marchewkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Stado Ryb, Stado Ryb, oraz Stado Ryb dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść kości w garnku i bardzo dobrze spłucz pod zimną bieżącą wodą, pozwalając wodzie płynąć nad nimi w sposób ciągły i zmieniając go 3 lub 4 razy, aż woda pojawi się w garnku przezroczysta, bez krwi lub mętnego przebarwienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Osuszyć kości i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Umieść kości, cebulę, marchew, czosnek i wodę w dużym garnku o ciężkim dnie na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia i odtłuścić powierzchnię łyżką, aby usunąć wszelkie szumowiny, które wznoszą się na górę. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Przecedzić kolbę przez sitko o drobnych oczkach ustawione na dużej misce. Jeśli nie używasz od razu, schłodzić zapas. Aby to zrobić, napełnij bardzo dużą miskę lodem, a następnie ustaw w niej miskę z zapasów, zachęcając gorącą ciecz do szybkiego ostygnięcia. Zapas można schłodzić w hermetycznym pojemniku do 3 dni lub zamrozić do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Fragment kurki: Historia i przepisy klasyki restauracji
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Kurkowe
6
Żadna część tej publikacji nie może być powielana bez pisemnej zgody Taunton