St. Patrick ' s Chocolate & Mint Cheesecake Bars
St. Patrick ' s Chocolate & Mint Cheesecake Bars wymaga mniej więcej 3 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz serek śmietankowy, jajka, lukier z serem śmietankowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miętowe Czekoladowe Serniki, Czekoladowo-Miętowe Serniki, oraz Miętowe Czekoladowe Batoniki Sernikowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Beat ciasto wymieszać i masło z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości w misce, aż kruchy, 3 do 5 protokół. Odstawić 1 filiżankę do polewy.
Wciśnij pozostałą mieszaninę okruchów na dno nieoczyszczonej patelni o wymiarach 9x13 cali.
Umieścić w nagrzanym piekarniku i piec, aż brzegi zaczną chrupać, o 10 protokół.
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić.
Beat twarogu i lukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości w misce, aż gładka, 3 do 5 protokół.
Upuść jajka po jednym na raz do mieszanki serów śmietankowych i ubijaj do wymieszania, 2 do 3 minut.
Wlać 6 kropli zielonego barwnika spożywczego lub więcej na ciemniejszy kolor; ubijać, aż kolor zostanie zmieszany, około 2 minut.
Beat w creme de menthe smak cukierków, aż dokładnie wymieszać, o 2 protokół. Smak i dodać więcej smaku w razie potrzeby.
Wlać ciasto na ciasto czekoladowe w patelni 9x13.
Posypać 1 szklanką mieszanki okruchów na ciasto sernikowe.
Top z 1 szklanka czekolady i mięty kromki; rezerwy pozostałe kromki na wykończenie.
Umieść patelnię w nagrzanym piekarniku i piecz do Ustawienia, 42 do 45 minut.
Wyjąć patelnię z piekarnika i całkowicie ostudzić.
Przykryć i przechowywać w lodówce do schłodzenia, co najmniej 2 godziny.
Do małej miski zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową wlej zastrzeżone kęsy czekolady i mięty. Kęsy mikrofalowe w odstępach 45 sekund; mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia i wygładzenia.
Wlać roztopioną czekoladę do zamykanej plastikowej torebki.
Klip mały dolny róg torby. Delikatnie wyciskając torebkę, skropić roztopioną czekoladę na schłodzonym cieście przez ścięty róg.
Ciasto pokroić w sztabki, aby służyć.