Sriracha® Deviled Eggs
Sriracha ® Deviled Eggs może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko receptur Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz cayenne, majonez, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sriracha Deviled Eggs, Soy Sriracha Deviled Eggs, oraz Sriracha Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Jajka wyjąć z gorącej wody, schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obrać.
Jajka pokroić na pół wzdłuż; żółtka umieścić w małej misce. Żółtka rozgnieść widelcem; wymieszać majonez, sos Sriracha, suchą musztardę i pieprz cayenne na żółtka, aż będą gładkie; doprawić solą. Wymieszać żółtko z łyżką do plastikowej torebki; odciąć jeden róg torebki.
Białka ułożyć na półmisku. Wymieszać żółtko na połówki białka; posypać wędzoną papryką. Przechowywać w lodówce deviled jaj, pokryte, aż będzie gotowy do służyć.