Srebrny Tort Jubileuszowy
Srebrny tort rocznicowy wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 692 kalorie, 11g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz białka jaj, cukier, srebrną wstążkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Tort Jubileuszowy, Tort 35-lecia, oraz Tort Koliber 35-lecie.
Instrukcje
Krem skracanie; stopniowo dodawać cukier, ubijając do lekkiego i puszystego.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć; dodać do śmietany na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszaj ekstrakt z migdałów.
Białka ubić (w temperaturze pokojowej), aż powstaną sztywne szczyty; złożyć na ciasto. Łyżka ciasto do 1 smarowane i mąki 8 - calowy Okrągły patelni ciasto i 1 smarowane i mąki 10-calowy Okrągły patelni ciasto.
Piec 8-calową warstwę w 350 przez 30 minut i 10-calową warstwę w 350 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut; usunąć warstwy z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Pokrój każdą warstwę na pół poziomo; rozłóż lukier między pokrojonymi warstwami, umieszczając większą warstwę, dolną stronę w dół, na talerzu ciasta.
Rozprowadź górną i boki dolnej warstwy lukrem boskim.
Umieść mniejszą warstwę, dolną stronę w dół, w środku większej warstwy.
Rozprowadzić wierzch i boki wierzchniej warstwy lukrem Boskości. Udekoruj srebrną wstążką i kulkami i umieść miniaturową parę młodą na wierzchniej warstwie.