Squash słodko-kwaśny: Zucca w Saor

Squash słodko-kwaśny: Zucca w Saor
Słodko-kwaśny Squash: Zuccan w Saor jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka octu balsamicznego, dyni, cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako dość tania przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 2 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Podobne przepisy to Dynia maślana słodko-kwaśna - - - Zuccan w Agrodolce, Ravioli: Agnolotti di Zucca, oraz Scapece Di Zucca - Kabaczek Marynowany.

Instrukcje

1
Umieść squasha w dużej misce, posyp solą i odstaw na bok, aby nadmiar wody był wydzielany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odcedzić i osuszyć.
3
Tymczasem rodzynki moczyć w 1 szklance wrzącej wody przez 15 minut, aby je ponownie nawilżyć, następnie odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Na dużej patelni, rozgrzać 1/2-cup oleju na dużym ogniu, aż prawie do palenia. Praca w partiach, aby uniknąć przeludnienia patelni, gotować squash w oleju, aż będzie rumiane na brzegach, o 5 protokół, obracając raz gotować równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Ugotowane plastry wyjąć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby odsączyć nadmiar oleju. Gotować wszystkie squash w ten sposób. Gdy wszystkie warzywa są odsączone, umieścić w płytkiej zapiekance i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać pozostałą oliwę na dużym ogniu, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać cebulę i gotować do miękkości i duszone, dodając w małych ilościach gorącej wody tak, że cebula dusi. Po 20 minutach dodaj rodzynki, orzeszki piniowe, goździki, cynamon i skórkę z cytryny. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Gotować przez 2 minuty mieszając składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Dodać octy i wino i doprowadzić do średniego wrzenia. Gotować przez 5 minut, następnie zdjąć z ognia i natychmiast zalać Kabaczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Ostudzić, a następnie przechowywać w lodówce przez 2 dni przed jedzeniem.
10
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 2 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn