Squab Marsala
Squab Marsalan jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogi napój. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka grzybów cremini, oliwa z oliwek, creme fraiche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Buitoni Chicken Marsala Ravioli z sosem pieczarkowym Marsala Cream, Squab Salmi, oraz Squab Nadziewany Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek na dużym ogniu.
Piersi i nogi posypać solą i pieprzem. Gdy patelnia jest gorąca, umieścić squab skórki w dół do patelni i zapiekać, aż złoty i chrupiące, o 6 protokół. Flip i nadal gotować, aż squab jest średnio rzadkie, 1 minutę dłużej.
Przenieś na talerz, aby odpocząć.
Odtłuścić patelnię, pozostawiając kilka łyżek tłuszczu.
Dodać szalotki do kapieli na patelni i posypać solą, skrobanie kapieli drewnianą łyżką.
Podsmażyć szalotki, aż zaczną mięknąć, 1 minuta, a następnie dodać grzyby i podsmażyć, aż po prostu zaczną mięknąć.
Ostrożnie wlej koniak z ognia, a następnie Przywróć patelnię do ognia, aż alkohol całkowicie się ugotuje i patelnia będzie prawie sucha.
Wlać marsalę i zapalić ponownie, pozwalając na gotowanie wina, aż płomień zgaśnie.
Dodać bulion z kurczaka i gotować na wolnym ogniu, aby zmniejszyć sos lekko, o 3 protokół.
Powrót squab do patelni i gotować delikatnie do ogrzewania przez, 1 minutę. Talerz 1 noga i pierś na talerz.
Zdjąć sos z ognia i wymieszać z creme fraiche i masła, ubijając aż tylko włączone. Wymieszać z pietruszką i szałwią. Posmakuj i wyreguluj przyprawę, a następnie polej sosem wokół squab.