Squab Marsala

Squab Marsala
Squab Marsalan jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako raczej niedrogi napój. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka grzybów cremini, oliwa z oliwek, creme fraiche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Buitoni Chicken Marsala Ravioli z sosem pieczarkowym Marsala Cream, Squab Salmi, oraz Squab Nadziewany Ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Piersi i nogi posypać solą i pieprzem. Gdy patelnia jest gorąca, umieścić squab skórki w dół do patelni i zapiekać, aż złoty i chrupiące, o 6 protokół. Flip i nadal gotować, aż squab jest średnio rzadkie, 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przenieś na talerz, aby odpocząć.
4
Odtłuścić patelnię, pozostawiając kilka łyżek tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać szalotki do kapieli na patelni i posypać solą, skrobanie kapieli drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Podsmażyć szalotki, aż zaczną mięknąć, 1 minuta, a następnie dodać grzyby i podsmażyć, aż po prostu zaczną mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
7
Ostrożnie wlej koniak z ognia, a następnie Przywróć patelnię do ognia, aż alkohol całkowicie się ugotuje i patelnia będzie prawie sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
KoniakKoniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wlać marsalę i zapalić ponownie, pozwalając na gotowanie wina, aż płomień zgaśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Dodać bulion z kurczaka i gotować na wolnym ogniu, aby zmniejszyć sos lekko, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
10
Powrót squab do patelni i gotować delikatnie do ogrzewania przez, 1 minutę. Talerz 1 noga i pierś na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Zdjąć sos z ognia i wymieszać z creme fraiche i masła, ubijając aż tylko włączone. Wymieszać z pietruszką i szałwią. Posmakuj i wyreguluj przyprawę, a następnie polej sosem wokół squab.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn