Spring Shrimp Skillet
Spring Shrimp Skillet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,36 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Mieszanka salsy pomidorowej, oscar Mayer boczek, piec top farsz mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wiosenny Kurczak Na Patelni, Stek z jednej patelni i wiosenne warzywa z pikantną musztardą, oraz Stek z jednej patelni i wiosenne warzywa z pikantną musztardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać szparagi do rondla z wrzącej wody; gotować 2 min.
Drenaż. Natychmiast spłukać zimną wodą do całkowitego ostygnięcia szparagów; odstawić.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać cebulę, boczek i sos; wymieszać. Gotować 5 min. lub aż cebula będzie miękka, a boczek chrupiący, od czasu do czasu mieszając. Tymczasem przygotuj farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Wymieszać krewetki do mieszanki cebuli na patelni; gotować 5 min. lub aż krewetki skręcić różowy, mieszając od czasu do czasu.
Dodać salsę; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia.
Dodać szparagi. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu 3 min. albo aż szparagi zostaną podgrzane.