Spooky miód karmel jabłka na Halloween

Spooky miód karmel jabłka na Halloween
Spooky Honey Caramel Apples na Halloween może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka jabłek, orzechów pekan, ciężkiej śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Spooky Black Caramel Apples, Halloween Karmelowe Jabłka, oraz Upiorne Drzewo Halloween dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miód, śmietanę, masło i sól ubić w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu, aż zacznie się bąbelkować, a następnie natychmiast zmniejszyć ogień do średniego. Mieszaj w kolorowaniu żywności, dostosowując objętość do intensywności koloru, który lubisz. Kontynuuj ubijanie karmelu często, aby zapobiec przypalaniu się i nie dopuścić do jego bulgotania i wydostania się z rondla. Nadal gotować, aż karmel osiągnie temperaturę 260 F (około 25 minut). Karmel powinien być bogaty w brąz lub czerwono-brązowy, jeśli użyto również barwnika spożywczego; bąbelki powinny być małe i równomiernie pokrywać powierzchnię patelni, a karmel powinien być zagęszczony.Przygotuj lodową kąpiel. Następnie wlej gorący karmel do miski do mieszania i umieść miskę w łaźni lodowej, uważając, aby nie rozpryskiwać wody w gorącym karmelu. Mieszaj karmel, aż zostanie równomiernie schłodzony i zacznie nieco zagęszczać. Zanurz drewniany patyk lub kołek w rdzeniu jabłek i zwiń je, jeden po drugim, w karmelu, aż będą równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zwinąć je w posiekane orzechy pekan i umieścić je na kawałku pergaminu do całkowitego ostygnięcia przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn