Spooky Creme Caramels

Spooky Creme Caramels
Spooky Creme Caramels może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka chipsów czekoladowych, ekstrakt z wanilii, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest idealny do Halloween. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Orange Creme Caramels, Karmelki Z Kremem Kawowym, oraz Karmelki Jesienne Créme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. na patelni wymieszać 1 1/2 szklanki cukru i 1/3 szklanki wody. Gotować na małym ogniu, aż cukier się rozpuści. Podgrzać do średniej wysokości; gotować przez 15 minut, aż mieszanina zmieni się w głęboki bursztyn, wirując patelnię co kilka minut. Podziel karmel między 8 6-oz. ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Ciepłe mleko na średnim ogniu, aż się uspokoi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
3
W misce ubić 1/2 szklanki cukru, jajka, sól i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Stale ubijając, powoli wlać gorące mleko. Odcedzić, a następnie wlać mieszaninę do ramekin na Karmelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Umieść ramekiny w dużym naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Wlać gorącą wodę, aż będzie w połowie boków ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Piec do zestawu, 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjmij ramekiny do stojaka w celu ostygnięcia. Przykryć każdy plastikiem; schłodzić przez 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
9
Roztopić czekoladę; schłodzić do temperatury pokojowej. Na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia narysuj 8 okręgów o szerokości dna ramekina. Odwróć pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Wlej czekoladę do woreczka ziplock, zamknij i odetnij róg. W każdej okrągłej rurze 5 kół i 8 szprych. Przechowywać w lodówce do Ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
11
Narysuj nóż wokół wewnętrznej krawędzi ramekinu; Odwróć karmel crme na talerz. Delikatnie unieś pajęczynę i umieść na wierzchu kremu. Powtórzyć z pozostałym kremem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeHalloween
Magazyn