Split groch i ogony wieprzowe
Split groszek i ogony świń może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 695 kalorii, 47g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz świńskie ogony, masło, rozlany groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Indyjski groszek Split z warzywami, Perska Jagnięcina Z Groszkiem, oraz Prince Caspian Split Peas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Gotuj ogony świń w 2-litrowej wodzie przez 1 1/2 godziny, zmieniając wodę co pół godziny, aż ogony świń będą miękkie i większość soli zostanie usunięta.
W 2 ćwiartkach wody zagotować groszek i szynkę, aż groszek będzie miękki, około 1 godziny.
Dodać cebulę i paprykę do podzielonego groszku i doprawić solą, czarnym pieprzem i oregano. Gotować, aż warzywa będą miękkie, około 20 minut.
Dodać zmiękczone ogony wieprzowe i masło.
Niech gotować przez kolejne 15 minut, aż gotowe.
Podawać na parze z białym ryżem.