Spinaci (szpinak) alla Padella (patelnia)

Spinaci (szpinak) alla Padella (patelnia)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Spinaci (szpinak) alla Padella (patelnia). Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.83 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 193 kalorie, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, sól koszerna i pieprz, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, Tagliatelle con Spinaci e Funghi, oraz Kalmary w Padelli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 1 galon wody do wrzenia w dużym garnku z 2 1/2 łyżki koszernej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj szpinak, spychając go do wody skimmerem i natychmiast wyjmij go do miski z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SkimmerSkimmer
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Szpinak po ostygnięciu odsączyć (nie zostawiać go zbyt długo) i wycisnąć wodę. Szpinak podzielić na 4 części i kompresować w kulkę (każda kulka będzie o
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
1 filiżanka i można je zapakować w plastik i schłodzić do jednego dnia).
5
Pokrój każdą kulkę na pół, a następnie ponownie na pół, aby posiekać szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
6
Miejsce 1/4 szklanki oleju na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj czosnek do patelni i często potrząsaj patelnią, przez około 1 minutę lub aż czosnek będzie lekko rumiany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj szpinak i saute 2 do 3 protokół. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku. Będzie sucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Szpinak wyjąć do miski, posypać odrobiną oliwy z oliwek i udekorować klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Spróbuj dodać posiekaną sardelę z czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2
W przypadku kremowanego szpinaku: zastąp masło na połowę oleju i dodaj 1 szklankę ciężkiej śmietany do ubijania podczas gotowania szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia89
Magazyn