Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 76 g tłuszczu, oraz w sumie 819 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, cebulę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Swordfish Spiedini, Spiedini Toscana, oraz Tuna Spiedini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać grill do wysokiego bezpośredniego grillowania. Szaszłyk kilka kiełbasek na każdy szaszłyk, umyć olejem rzepakowym i posypać solą i pieprzem. Grilluj kiełbaski, aż staną się złote i lekko zwęglone z obu stron, około 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wyjmij kiełbaski na talerz i pozostaw 5 minut przed wyjęciem na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
3
Wrzucić pomidory z bocconcini, bazylia, pietruszka, kapary, cebula, oliwa z oliwek i ocet z czerwonego wina. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa