Spice Rubbed Lamb Pops

Spice Rubbed Lamb Pops
Spice Rubbed Lamb Pops requires around 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz pod ręką pieprz, jagnięcinę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Przyprawa-masełko masełko jagnięce, Oliwkowo-Korzenna Nóżka Jagnięca, oraz Pieczone kotlety jagnięce z dodatkiem przypraw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
12 szaszłyków, jeśli drewniane moczyć w wodzie przez 10 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
2
Rozgrzej grill lub patelnię grillową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W małej misce połączyć kminek, kolendra, cynamon, pieprz i sól. W dużej misce posypać mieszaninę przypraw na paski jagnięciny i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
CynamonCynamon
PieprzPieprz
KminekKminek
JagnięcinaJagnięcina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Nawlecz 1 kawałek jagnięciny na każdy szaszłyk i grilluj na średnim ogniu przez 4 do 5 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn