Spice Rubbed Lamb Pops
Spice Rubbed Lamb Pops requires around 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz pod ręką pieprz, jagnięcinę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Przyprawa-masełko masełko jagnięce, Oliwkowo-Korzenna Nóżka Jagnięca, oraz Pieczone kotlety jagnięce z dodatkiem przypraw dla podobnych receptur.
Instrukcje
12 szaszłyków, jeśli drewniane moczyć w wodzie przez 10 minut
Rozgrzej grill lub patelnię grillową.
W małej misce połączyć kminek, kolendra, cynamon, pieprz i sól. W dużej misce posypać mieszaninę przypraw na paski jagnięciny i wrzucić do herbu.
Nawlecz 1 kawałek jagnięciny na każdy szaszłyk i grilluj na średnim ogniu przez 4 do 5 minut, obracając raz.