Specjalny Sos Z Indyka
Specjalny sos z indyka może być tylko sos, którego szukasz. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Ten przepis służy 5. Jeśli masz indycze krople, wywar z indyka, sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 112 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów Południowej żywności. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Specjalne Kanapki Z Indykiem, Specjalny Pieczony Indyk, oraz Specjalna Pierś Z Indyka.
Instrukcje
Do rondla wlewamy kapiele z indyka i stopniowo ubijamy mąkę. Doprowadzić mieszaninę do dusić na małym ogniu i gotować, aż mieszanina jest złoty kolor brązowy, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół. Stopniowo ubijaj wywar z indyka, aż sos będzie gładki; w razie potrzeby wymieszaj z niewielką ilością wody. Doprawić do smaku solą, czarnym pieprzem i solą selera, następnie dusić około 15 minut, aby zagęścić sos i zmiksować smaki.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.