Sparkling Jell-O Mold

Sparkling Jell-O Mold
Sparkling Jell-O Mold to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 75 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 81 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka szampana, cukru granulowanego, proszku żelatyny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Jell-O Mold, JELL-O & Juice Mold, oraz Galaretka wujka Sama.

Instrukcje

1
Posypać żelatynę zimnym sokiem w dużej misce i odstawić, aż żelatyna jest nawilżona, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać wrzącą wodę i mieszać, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Wymieszać z cukrem, następnie powoli wymieszać z szampanem lub prosecco. Ostrożnie usuń pianę z góry dużą łyżką i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProseccoProsecco
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Przenieść do lodówki. Schłodzić do zgęstnienia, ale nie ustawić (żelatyna powinna być nadal jiggly, nie całkowicie jędrne), 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
4
Łyżka w wystarczającej ilości mieszaniny żelatyny, aby pokryć dno formy 7 filiżanek. Złóż maliny do pozostałej mieszaniny żelatyny, a następnie łyżkę do formy. Schłodzić do całkowitego jędrności, co najmniej dwie dodatkowe godziny lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
5
Przed podaniem zanurz formę w ciepłej wodzie na nie więcej niż 10 sekund, aby pomóc uwolnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Umieść duży talerz do serwowania do góry nogami nad formą. Trzymając mocno formę i talerz, Odwróć. Delikatnie potrząśnij pleśnią, aby uwolnić galaretkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn