Sparkling Cranberry Ginger Punch
Sparkling Cranberry Ginger Punch to bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 149 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka limonki, musującego soku żurawinowego, piernika i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Imbirowy Ananasowy Poncz Musujący, Musujący Poncz Żurawinowy, oraz Musujący Poncz Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać wodę, cukier i piernik do wrzenia na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; gotuj na wolnym ogniu 5 minut.
Zdjąć z ognia; ostudzić. Szczep. Przechowywać w lodówce syrop imbirowy, aż dobrze schłodzone.
Aby służyć, w dużym dzbanie lub ponczu miski, wymieszać 1/2 szklanki syropu imbirowego i soku z limonki (pozostały syrop imbirowy przechowywać w lodówce do późniejszego wykorzystania).
Dodaj sok żurawinowy, plastry limonki i żurawinę.