Spaghetti ze słodkimi 100 pomidorami, szczypiorkiem czosnkowym i bazylią cytrynową
Instrukcje
1
2 W 12-do 14-calowej patelni sauté, rozgrzać oliwę na dużym ogniu, aż prawie do palenia. Obniżyć ogień do średniej wysokości i dodać ząbki czosnku. Gotować przez 2 minuty, lub aż zmięknie i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Dodaj pomidory, szczypiorek, i bazylia i gotować na dużym ogniu, aż pomidory są po prostu zaczynają pękać. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
3 W międzyczasie gotuj spaghetti we wrzącej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż będzie miękkie jeszcze al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Odcedzić makaron i dodać go do patelni z pomidorami. Wrzucić na wysoki ogień przez 1 minutę, następnie podzielić równomiernie na cztery rozgrzane miseczki makaronu i podawać natychmiast.