Spaghetti ze szpinakiem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.54 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 454 kalorie, 20g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz dziecko szpinak, spaghetti, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem Zwiędłym, Zwiędły Czosnek Szpinak, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Zwiędłym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą gotuj spaghetti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Odcedzić; odstawić.
3
Toast orzeszki piniowe na dużej patelni na średnim ogniu, o 3 protokół.