Spaghetti z sosem z pomidorów wiśniowych i czarnych oliwek
Spaghetti z sosem z pomidorów wiśniowych i czarnych oliwek to danie główne, które serwuje 2. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 759 kalorii, 23G białka, oraz 30 g tłuszczu. 251 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz spaghetti, skórkę z cytryny, bazylię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Spaghetti z małż czosnkowych w sosie z czarnych oliwek, Spaghetti z ostrym sosem pomidorowo-oliwkowym, oraz Kurczak rozmarynowo-Feta w sosie pomidorowo-oliwkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie z instrukcją pakowania w osolonej wodzie do al dente. W międzyczasie do miski włóż pomidory z oliwą, bazylią, oliwkami, kaparami, skórką z cytryny i sokiem oraz szczyptą soli i wymieszaj.
Odcedzić makaron, a następnie powrócić do patelni.
Dodać mieszaninę pomidorów i ponownie wymieszać, aby połączyć.
Podawać z posypanym serem.