Spaghetti z małżami, tuńczykiem i boczkiem

Spaghetti z małżami, tuńczykiem i boczkiem
Spaghetti z małżami, tuńczykiem i boczkiem to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 654 kalorie, 30g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.57 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pietruszki, zapakowany w wodę tuńczyk albacore, bulion z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spaghetti z małż, Spaghetti z małż, oraz Spaghetti z małż dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na przykrytej patelni na dużym ogniu zacznij podgrzewać wystarczającą ilość wody do ugotowania spaghetti. W międzyczasie ugotuj boczek na patelni o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać czosnek po 5 minutach; gotować, aż boczek zbrązowieje, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
3
Odcedzić z patelni wszystkie oprócz 2 łyżek tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Gdy woda się zagotuje, dodać spaghetti; gotować, odsłonięte, do miękkości, aby ugryźć, około 10 minut. Tymczasem na patelnię z boczkiem dodajemy bulion, małże z sokiem i oliwki. Doprowadzić mieszaninę boczku do wrzenia na dużym ogniu; przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dobrze odcedzić makaron; wymieszać z boczkiem i tuńczykiem. Ułóż na półmisku lub pojedynczych talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
6
Dekoruj cytryną i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn