Spaghetti z kopniakiem

Spaghetti z kopnięciem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka spaghetti, fasola, ziarna kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Spaghetti z kopniakiem, Spaghetti Junction: Spaghetti za 4 dolary, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 dolary Od Syna Roya Choi z L. A., oraz Start Chili.
Instrukcje
W dużej patelni ciepła gotować cebulę w oliwie z oliwek do miękkości.
Dodaj sos spaghetti, czarna fasola, fasola, kukurydza, i dobrze wymieszać. Wymieszać z kminkiem, sosem z czerwonej papryki, solą i mielonym czarnym pieprzem. Dusić przez 15 do 20 minut.
Tymczasem w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj spaghetti aż do al dente.
Wrzucić makaron z sosem spaghetti.
Podawać ze świeżo startym parmezanem.