Spaghetti z hiszpańskimi smakami

Spaghetti z hiszpańskimi smakami
Spaghetti z hiszpańskimi smakami może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 494 kalorie, 20g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz opakowanie kiełbasy chorizo, oliwę z oliwek, opakowanie pietruszki liściastej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 53 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 10 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 97%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Spaghetti Po Hiszpańsku, Hiszpański Chorizo Spaghetti Carbonara, oraz Hiszpańskie Spaghetti z krewetkami i Chorizo.

Instrukcje

1
Umieść patelnię z wodą na dużym ogniu, aby się zagotować. W międzyczasie nożyczkami pokrój chorizo w paski, posiekaj natkę pietruszki i paprykę (najpierw sprawdź, czy nie ma zbłąkanych nasion).
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Gdy woda zagotuje się żwawo, dodaj spaghetti z dużą ilością soli, wymieszaj i wróć do wrzenia. Gotować przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Na dużej patelni rozgrzej olej, dodaj chorizo i paprykę oraz dużo czarnego pieprzu. Gotować przez minutę lub tak, aż do ogrzania i soki są barwione na Czerwono z papryki w chorizo. Z patelni czerpać pół kubka wody z makaronu, resztę odsączyć i wrzucić spaghetti na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać natkę pietruszki i parmezan, dobrze wrzucić i zalać wodą z makaronu, zwilżyć. Rozdaj dodatkowy parmezan przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn