Spaghetti Squash z Podsmażonym szpinakiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać spaghetti Squash ze smażonym szpinakiem spróbować. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, grzyby, spaghetti squash, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 58 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śródziemnomorskie Spaghetti Squash smażone z warzywami i fetą, Spaghetti Squash z pesto Bazyliowo-Pietruszkowym i smażonymi krewetkami, oraz Szpinak i Spaghetti Squash placki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dynie przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona.
Piec squash, Wyciąć Boki w dół, na lekko masłem blachy do pieczenia 30 do 40 minut lub do miąższu jest miękka po przekłuciu widelcem. Zeskrobać wnętrze squasha, aby usunąć spaghetti podobne nici.
Przełożyć na półmisek; wymieszać z masłem i 1/2 łyżeczki soli. Przykryć i ogrzać.
Rozgrzać olej w dużej głębokiej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby, kolejne 3 składniki i pozostałą 1/2 łyżeczki soli; gotować 5 minut lub aż grzyby będą miękkie i płyn odparuje. Wymieszać z winem; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj szpinak i gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 protokół lub aż zwiędną.
Łyżka mieszanki grzybowej na spaghetti i posypać parmezanem.