Spaghetti Squash Pie
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 117g białka, 101 g tłuszczu, oraz w sumie 1722 kalorii. Na $9.99 za porcję, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, jajka, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Czyste Jedzenie Krewetek I Szparagów Spaghetti Squash Spaghetti, Spaghetti Squash, oraz Spaghetti z kabaczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przekłuć squasha widelcem kilka razy. Mikrofalówka na wysokości 15 min. lub do miękkości po przekłuciu nożem.
Tymczasem, brązowe mięso na dużej patelni; drenaż. Powrót do patelni. Wymieszać w sosie do makaronu i 1/2 łyżeczki. przyprawa; doprowadzić do wrzenia. Dusić na średnim i małym ogniu 5 do 8 min. lub aż lekko zgęstnieje.
Pokrój squasha na pół; usuń nasiona. Zeskrobać squash do dużej miski.
Dodać mąkę; wrzucić do herbu.
Dodać masło, jajka, parmezan i czosnek; lekko wymieszać. Łyżka do 10-calowej płyty pie spryskane sprayem do gotowania; top z sosem mięsnym, pozostawiając 1/2-calowy obręcz wokół krawędzi. Wierzch z rozdrobnionym serem i pozostałą przyprawą.
Piec 30 do 35 min. lub do momentu rozgrzania mieszanki squasha i lekko rumianego sera.