Spaghetti pełnoziarniste z Pecorino, Prosciutto i pieprzem (Jesień)

Spaghetti pełnoziarniste z Pecorino, Prosciutto i pieprzem (jesień) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kolorowe ziarna pieprzu, pecorino, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciepła sałatka pełnoziarnista z koprem włoskim, rukolą, Prosciutto i Pecorino, Spaghetti Z Pecorino Romano I Czarnym Pieprzem, oraz Spaghetti z Pecorino Romano, papryką i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Podgrzać mały, patelnia o dużym dnie na średnim ogniu.
Dodać pieprzu i tosty przez około 20 do 30 sekund.
Dodać olej i gotować przez 1 minutę.
Makaron odcedzić, zostawiając około 1/2 szklanki wody z makaronu.
Przełożyć spaghetti do dużej miski.
Dodaj 1 szklankę pecorino i wrzucić do połączenia, stopniowo dodając zastrzeżone wody makaronu, w razie potrzeby, poluzować makaron.
Dodać mieszaninę oleju, prosciutto, 2 łyżki natki pietruszki i 2 łyżki bazylii. Wrzucić dobrze połączyć wszystkie składniki.
Dekoruj pozostałym pecorino, pietruszką i bazylią.