Spaghetti Junction: Spaghetti za 4 dolary, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 dolary Od Syna Roya Choi z L. A.

Spaghetti Junction: Spaghetti za 4 dolary, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 dolary Od Syna Roya Choi z L. A.
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Spaghetti Junction: Spaghetti za 4$, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 $ Od Syna Roya Choi z L. A. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 487 kalorii, 24g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka spaghetti, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, sos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Przepis Na Spaghetti Za 4$, Który Smakuje Prawie Tak Dobrze, Jak Przepis Na Spaghetti Za 24 $, Ron ' s Ultimate Spaghetti-po co zamawiać spaghetti w restauracji, gdy smakuje tak w domu, oraz $ 4 Spaghetti to prawie tak dobre jak $ 24 Spaghetti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Po szybkim zetarciu wszelkich zabrudzeń pieczarki włożyć do dużego garnka i przykryć około 4 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu. Odcedzić wywar grzybowy po około półtorej godziny i zarezerwować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
W międzyczasie połącz czosnek i oliwę z oliwek w małym rondlu i gotuj na najniższym możliwym płomieniu, niskim i powolnym, przez około 2 godziny, okresowo mieszając, aż czosnek stanie się ciemnobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Po zakończeniu czosnku dodaj pomidory wraz z całym ich sokiem do innego dużego garnka. Doprowadzić pomidory do wrzenia, a następnie dodać czosnek confit do garnka, w tym oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek ConfitCzosnek Confit
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dodać bulion grzybowy do mieszanki pomidorowo-czosnkowej, na początku jedną szklankę i zmiksować blenderem. Szukasz gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
W razie potrzeby dodaj więcej zapasów. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Podgrzać do najniższego płomienia i gotować przez około 2 godziny, okresowo mieszając sos. Sprawdź smak i dostosuj sól i pieprz, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Podgrzać duży garnek z wodą, dodać ½ łyżeczki soli i odrobinę oliwy z oliwek i doprowadzić do wrzenia. Gotować spaghetti tylko do Al dente, o 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
SpaghettiSpaghetti
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Spaghetti odcedzić i podzielić między wszystkie miseczki. Wrzucić natychmiast z sosem-o filiżankę sosu do każdej miski spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dekoruj bazylią i parmezanem Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn