Spaghetti dyniowo-szałwiowe

Spaghetti dyniowo-szałwiowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj spaghetti z dynią i szałwią. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 613 kalorii, 18g białka, oraz 25 g tłuszczu. 107 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście szałwii, spaghetti, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Dyniowe Creme Fraiche Spaghetti ze smażoną cebulą i liśćmi szałwii, Szałwia i karmelizowane szalotka brązowe masło na biszkoptach z dyni i szałwii, oraz Ciasto dyniowe z lodami z szałwii i kompot z dyni Wiśniowej.

Instrukcje

1
Dynię przełóż do średniej wielkości rondla z ciasną pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Posypać cukrem i dużą szczyptą soli, następnie skropić 6 łyżek wody. Przykryj patelnię, umieść na średnim ogniu i gotuj dynię na parze, mieszając co jakiś czas przez 10-15 minut lub aż będzie miękka, ale nadal zachowuje swój kształt. Być może trzeba dodać łyżkę lub dwie wody podczas gotowania patelnia wydaje się sucha. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Gdy dynia gotuje się na parze, przełóż masło i szałwię do małego rondla i podgrzewaj delikatnie, aż masło się spieni, a następnie wyłącz ogień. Spaghetti gotujemy na dużej patelni z osoloną wodą przez około 10 minut, aż się ugotujemy. Kiedy spaghetti jest gotowane, wyjąć trochę wody do gotowania, następnie odcedzić i spaghetti z powrotem na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Posmaruj masłem szałwiowym na dużym ogniu, aż skwierczy, następnie wlej sok z cytryny i pozwól mu na chwilę rozpryskać. Dynię, roztopione masło, 3-4 łyżki wody z makaronu i połowę parmezanu dodać do spaghetti i dobrze wymieszać. Obficie doprawić solą i pieprzem, podawać z pozostałym parmezanem do posypania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn