Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara
Spaghetti Carbonara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 956 kalorii, 35g białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka oliwy z oliwek, powolne jajka, pastan zgodnie ze wskazówkami opakowania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spaghetti Carbonara, Spaghetti Carbonara, oraz Spaghetti Carbonara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zagotuj duży garnek dobrze osolonej wody, a następnie ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Do suszonego spaghetti Zwykle gotuję makaron przez 8 minut, a nie 9 zalecanych na opakowaniu, aby upewnić się, że są al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Połącz Pecorino, jajko, oliwę z oliwek i czarny pieprz w dużej misce i ubij razem, aż mieszanina będzie gładka i nie ma grudek białek.Guanciale pokroić w pałeczki i dodać do patelni na średnim ogniu i smażyć, aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
GuancialeGuanciale
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
PecorinoPecorino
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Odcedzić makaron (nie płukać), a następnie natychmiast wrzucić go do mieszanki jajecznej. Ważne jest, aby makaron był bardzo gorący, w przeciwnym razie mieszanina jajek nie zagęści się w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Dodać smażone Guanciale i wrzucić do płaszcza równomiernie. Talerz spaghetti Carbonara i wierzch powoli gotowane jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuancialeGuanciale
SpaghettiSpaghetti
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn