Spaghetti biednej mamy
Spaghetti biednej mamy to wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 371 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, czosnku, spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 43%. Spróbuj Kaponata Mamma, Slap Yo ' Mamma Meatloaf, oraz Duszony królik La Mamma dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać oliwę z oliwek na patelnię i ustawić na średnim ogniu.
Dodać ząbek czosnku i gotować, aż goździki rumiane.
Usuń czosnek z oleju, i drobno pokruszyć kromki chleba na patelni. Gotować, aż ładnie tosty, a następnie scoop się okruchy na ręcznik papierowy. Zaparkuj ropę.
Tymczasem doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodaj spaghetti, i gotować przez około 8 protokół, do miękkości.
Wymieszać zarezerwowany olej do spaghetti, a następnie umieścić na talerzach.
Posypać bułką tartą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.