Spaghetti Al Amatraciana
Spaghetti Al Amatraciana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje $1.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 772 kalorie. Mieszanka soli i pieprzu, wino, płatki pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Spaghetti Junction: Spaghetti za 4 dolary, które smakuje prawie tak dobrze, jak Spaghetti za 24 dolary Od Syna Roya Choi z L. A., Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami), oraz Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghetti Z Czosnkiem, Oliwą Z Oliwek I Papryką Chili) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, cebula i płatki czerwonej papryki, aż cebula będzie miękka, ale nie rumiane.
Wymieszać pomidory i wino; dusić około 20 minut. Tymczasem doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Dodaj makaron do sosu i wrzucić dobrze; dusić na wolnym ogniu przez 2 do 3 minut więcej (to napełni makaron z sosem).
Dodać sól i czarny mielony pieprz do smaku; podawać.