Southwestern Wołowina Chili z kukurydzą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Southwestern Beef Chili z kukurydzą. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz cheddar, fasola, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chleb kukurydziany z Chili miodowo-limonkowym masłem, Kukurydziane ciasto z łososiem w kremowym cytrynowym sosie Chili, oraz Chili Wołowina Chleb Kukurydziany Zapiekanka.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj marchew, cebula, i poblano i gotować, mieszając, przez 3 protokół.
Dodać wołowinę i gotować, rozbijając ją łyżką, aż nie będzie już różowy, 3 do 5 minut.
Dodaj pastę pomidorową i gotuj, mieszając, aż lekko przyciemni, 1 minutę.
Dodać fasolę, chili w proszku, 3 szklanki wody, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Dusić na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół. Wymieszaj kukurydzę. Podzielić między miski i top z Cheddar i szalotki. Dodać do przodu: można gotować chili z góry i przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 3 miesięcy.