Southwestern Veggie Bake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Southwestern Veggie Bake. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Za 96 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka chili, kukurydzy z ziaren, fasoli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Southwestern Veggie Wraps, Southwestern Veggie Salad, oraz Southwestern Veggie Wraps dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż marchewki, seler, cebulę i przyprawy na maśle, aż warzywa będą chrupiące. Mieszaj mąkę, aż się zmiksuje. Stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia i bąbelkowania.
Zdejmij z ognia; dodaj fasolę, kukurydzę, pomidory i papryczki chili. Łyżka do nie natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. naczynie do pieczenia. Oddzielne skręty chleba kukurydzianego; splot skorupę kratową nad nadzieniem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy chleb kukurydziany będzie złotobrązowy.