Southwestern Spaghetti Squash
Southwestern Spaghetti Squash może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, paprykę, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Southwestern Nadziewane Spaghetti Squash, Spaghetti Południowo-Zachodnie, oraz Southwestern Spaghetti Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Umieść połówki squasha w płytkiej patelni do pieczenia z około 1 cala wody.
Piec w rozgrzanym piekarniku do miękkości, około 1 godziny.
Zeskrobać mięso squasha ze skórki za pomocą widelca i umieścić w dużej misce.
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać czarną fasolę, pomidory, papryka, i czosnek w gorącym oleju, aż warzywa są miękkie i ciecz zmniejszyła, o 10 protokół; wlać do miski z kabaczka; wrzucić do połączenia.
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek, ocet, i kolendry i wrzucić ponownie. Doprawić solą i pieprzem.