Southwest Cilantro Fish gulasz bierze wokół 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 389 kalorii, 39g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.32 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Gulasz Rybny Z Kolendry, Sałatka południowo-zachodnia z sosem kolendrowym, oraz Południowo-zachodnie sajgonki z pesto z limonki Kolendrowej.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj cebulę, marchew, seler, czosnek, i jalapeo na patelni; smażyć 5 minut lub do miękkości. Wymieszać w bulionie, ziemniaki, wino, kolendra, i pomidory; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Pomidor
Marchew
Seler
Czosnek
Ziemniak
Bulion
Cebula
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj ryby i krewetki; gotować dodatkowe 5 minut lub aż ryby i krewetki są zrobione. Chochla 2 1/2 szklanki gulasz do każdej z 4 misek; podawać z wapna klinów.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.