Southwest Beef Mostek

Southwest Beef Mostek
Southwest Beef mostek jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 36g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.29 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Udaj się do sklepu i odbierz Serrano paprykę, pomidory i chili, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mostek wołowy BBQ, Mostek Wołowy, oraz Mostek Wołowy Rub # 1 dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przeciąć mostek na pół. W dużej plastikowej torebce zamykanej połączyć posiekaną cebulę, pieprz serrano, brązowy cukier, chili w proszku, ocet, czosnek, sól i kminek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serrano PepperSerrano Pepper
Chili W ProszkuChili W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
OcetOcet
CzosnekCzosnek
KminekKminek
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodaj mostek; uszczelnij torbę i odwróć się do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez noc.
3
W szybkowarze, brązowy mostek w oleju ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzybkowarSzybkowar
4
Dodaj wodę, pomidory i pokrojoną cebulę. Zamknij pokrywę bezpiecznie zgodnie ze wskazówkami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CebulaCebula
WodaWoda
5
Doprowadzić kuchenkę do pełnego ciśnienia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej wysokości i gotować przez 55 minut. (Regulator ciśnienia powinien utrzymywać powolny stały ruch kołysania lub uwalnianie pary; w razie potrzeby dostosować ciepło.)
6
Usuń z ciepła; pozwól, aby ciśnienie samo spadło.
7
Wołowinę wyjąć na półmisek; podawać z mieszanką pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
WołowinaWołowina

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek wołowy świetnie komponuje się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
1997 GSM ma głęboki karmazynowy wygląd i wyświetla intensywne aromaty owoców jagodowych z głęboką podstawową przyprawą smokey. Widoczny jest też dąb szypułkowy, u podstaw którego leżą główne owoce. Na podniebieniu wino wykazuje delikatną głębię głębokiego, pikantnego smaku owocowego, bogatego w cynamon i lukrecję, na tle zakurzonych, miękkich dojrzałych tanin. Jest bogaty, rdzeń ciemnych owoców i długie wykończenie wskazuje na wysokiej jakości wino o zdolności do starzenia się do dziesięciu lat więcej. Wino składa się z 50% Grenache, 40% Syrah i 10% Mourvedre.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn