Sous Vide New York Strip Steaks

Sous Vide New York Strip Steaks
Sous Vide New York Strip steki może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 789 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje $7.93 za porcję. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka new york strip steki, sól i pieprz, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sous Vide New York Strip Steaks, Steki Sous-Vide, oraz New York Strip Steaks dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij duży holenderski piekarnik około 2/3 pełną wodą. Doprowadzić wodę do 130 stopni F (54 stopni C) na średnim ogniu. Podłącz termometr candy / oil do boku holenderskiego piekarnika w celu monitorowania i utrzymywania temperatury wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Obficie przyprawiamy steki solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
3
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Miejsce steki w patelni i gotować, aż tylko rumiane, 1 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Przenieś steki do zamykanej plastikowej torby, wyciśnij całe powietrze i uszczelnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
6
Umieść plastikową torbę zawierającą steki w holenderskim piekarniku, dostosowując ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać temperaturę na poziomie 130 stopni F (54 stopnie C). Gotować przez 2,5 godziny, od czasu do czasu przesuwając worek i utrzymując temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
7
Podczas gotowania steki, ciepła 1 łyżka masła na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodać grzyby; gotować, mieszając, aż grzyby będą miękkie, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
9
Przełożyć na talerz i odstawić.
10
Wyjmij steki z plastikowej torby (zastrzegając nagromadzone soki) i osusz. Obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
11
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju roślinnego na patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Miejsce steki w patelni i gotować do utworzenia skorupy, 2 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Przełożyć steki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
14
Czosnek wymieszać i zarezerwowane grzyby na patelni, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, aż grzyby są podgrzane, 2 protokół. Wymieszać z zarezerwowanymi sokami, wodą i octem balsamicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Zdjąć z ognia.
16
Wymieszać w 1 łyżce zimnego masła, aż całkowicie stopi się i włączone. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Łyżka sosu na steki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia30
Magazyn