Sosny Sum

Sosny Sum
Pikantny sum jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 662 kalorie. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka octu jabłkowego, musztardy, sum i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantne ziemniaki z szynką, Pikantne Ziemniaki, oraz Saucy Turkey.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Linia A 9 przez 13 przez 2-calowe naczynie zapiekanki z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
3
Posyp bass solą i ułóż filety w naczyniu żaroodpornym.
Składniki, których będziesz potrzebować
BassBass
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
4
Dodać sos fastrygowanie mieszając ketchup, majonez, musztarda, sos Worcestershire, brązowy cukier, ocet, masło, i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MajonezMajonez
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
MusztardaMusztarda
OcetOcet
MasłoMasło
CebulaCebula
SOSSOS
5
Wlać sos na Suma i piec, aż ryba płatki łatwo widelcem, około 20 do 25 protokół. Smażyć rybę, z sosem na patelni, co 10 minut, jak piecze.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Rybę wyjąć z piekarnika i za pomocą grzałek do naleśników, ostrożnie przenieść rybę na talerz do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Udekorować plasterkami cytryny i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn