Pikantny sum jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 662 kalorie. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka octu jabłkowego, musztardy, sum i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantne ziemniaki z szynką, Pikantne Ziemniaki, oraz Saucy Turkey.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Linia A 9 przez 13 przez 2-calowe naczynie zapiekanki z folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
Folia Aluminiowa
Piekarnik
3
Posyp bass solą i ułóż filety w naczyniu żaroodpornym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bass
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
4
Dodać sos fastrygowanie mieszając ketchup, majonez, musztarda, sos Worcestershire, brązowy cukier, ocet, masło, i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Brązowy Cukier
Majonez
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Musztarda
Ocet
Masło
Cebula
SOS
5
Wlać sos na Suma i piec, aż ryba płatki łatwo widelcem, około 20 do 25 protokół. Smażyć rybę, z sosem na patelni, co 10 minut, jak piecze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
SOS
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
6
Rybę wyjąć z piekarnika i za pomocą grzałek do naleśników, ostrożnie przenieść rybę na talerz do serwowania.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.