Sosny Pstrąg
Sosny pstrąg może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 789 kalorii, 37g białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na $4.8 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ocet jabłkowy, filety z pstrąga, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 86%. Spróbuj Sosy Mac & Cheese, Pikantne ziemniaki z szynką, oraz Pikantne Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Filety z pstrąga posypać solą. Ustaw jak najwięcej filetów na dużej patelni, jak będzie pasować bez tłoku; jeśli to konieczne, gotować filety w dwóch partiach, rezerwując połowę sosu na drugą partię.
Dodać sos fastrygowanie mieszając razem ketchup, majonez, oliwa z oliwek, cebula, brązowy cukier, musztarda, sos Worcestershire i ocet jabłkowy.
Wlać sos na pstrąga i gotować na średnim ogniu, aż mięso łatwo płatki widelcem, o 10 protokół. Użyj szpatułki rybnej, aby ostrożnie wyjąć pstrąga na talerz.
Udekorować plasterkami cytryny i podawać.