Sos żurawinowy z Pinotem i figami

Sos żurawinowy z Pinotem i figami
Sos żurawinowy z Pinotem i figami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,04 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz figi, sok pomarańczowy, pinot noir i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Sos Żurawinowy Z Pinot Noir, Pikantny sos żurawinowy z Pinot Noir, oraz Pieczeń wieprzowa z fig, czosnkiem i Pinot Noir dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś wino na wolnym ogniu w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdjąć z ognia, dodać figi i niech namoczyć do miękkości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
3
Odcedzić, dodać posiekane figi do bazowego sosu żurawinowego i gotować jeszcze minutę. Wymieszać z octem balsamicznym i, w razie potrzeby, wymieszać część płynu namaczającego do gotowego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
4
Rozgrzać olej rzepakowy w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodać imbir i szalotki i gotować, mieszając, aż miękkie i pachnące, o 3 protokół. Wymieszać z brązowym cukrem, miodem, sokiem pomarańczowym, 1/4 szklanki cukru granulowanego i solą. Gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści i mieszanina będzie przyjemna i bąbelkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Dodać połowę żurawiny i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż żurawina pop i mieszanina zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
7
Dodać pozostałe żurawiny i gotować kolejne 5 minut lub tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn