Sos Żurawinowy Klonowo-Miodowy
Klonowo-miodowy sos żurawinowy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, miód, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń chlebowy żurawinowy z miodowym sosem klonowym Whiskey, Sos BBQ z klonu żurawinowego, oraz Sos Żurawinowy Klonowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz żurawinę, syrop, miód i skórkę pomarańczową. Gotować na średnim ogniu, aż jagody pop, o 15 protokół. Przykryć i przechowywać w lodówce.