Sos Śmietanowo-Koperkowy

Sos Śmietanowo-Koperkowy
Sos śmietanowo-koperkowy to bezglutenowe i wegetariańskie SOS. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 1G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kopru chwastów, zielona cebula, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sos Śmietanowo-Koperkowy, Młode ziemniaki w sosie śmietanowym koperkowym, oraz Pulpety w sosie koperkowym.

Instrukcje

1
W średniej misce połączyć śmietanę, majonez, zieloną cebulę, koperek i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dobrze wymieszać i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn